Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co

❮Reading❯ ➺ Chandelier ➲ Author Acik Lana – Ruseeds.co Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis habisan Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh leb❮Reading❯ ➺ Chandelier ➲ Author Acik Lana – Ruseeds.co Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis habisan Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh leb Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis habisan Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh lebih kaya pulaHubungan selama dua tahun bersama Datuk Eusoff tidak menjadi dan dia berpaling pula kepada Tan Sri Emran Belum sempat mencapai angan angan satu insiden ngeri.

Telah menimpa Keisha Edlina Dia berputus asa untuk meneruskan hidup namun kemunculan Kaef mengubah haluannyaAneh Hatinya terpikat dengan keikhlasan lelaki itu walaupun Kaef tidak punya banyak harta atau kemewahan“Don’t touch me please I tak nak dituduh goda you pulak nanti”“Keisha” Kaef mengeluh perlahan Hati mula dilambung perasaan bersalah apabila memikirkan ‘hukuman’ yang diberikan kepada Keisha Edlina sepanjang hari ini Sedangkan dia terlupa dia juga turut bersalah Kata orang tepuk sebelah tangan tak akan berbunyi jadi adilkah dia melayan Keisha Edlina sedingin tadi? Sudah tentu tak Tapi ego seorang lelaki telah menyebabkan hati gad.

chandelier mobile Chandelier PDFTelah menimpa Keisha Edlina Dia berputus asa untuk meneruskan hidup namun kemunculan Kaef mengubah haluannyaAneh Hatinya terpikat dengan keikhlasan lelaki itu walaupun Kaef tidak punya banyak harta atau kemewahan“Don’t touch me please I tak nak dituduh goda you pulak nanti”“Keisha” Kaef mengeluh perlahan Hati mula dilambung perasaan bersalah apabila memikirkan ‘hukuman’ yang diberikan kepada Keisha Edlina sepanjang hari ini Sedangkan dia terlupa dia juga turut bersalah Kata orang tepuk sebelah tangan tak akan berbunyi jadi adilkah dia melayan Keisha Edlina sedingin tadi? Sudah tentu tak Tapi ego seorang lelaki telah menyebabkan hati gad.

10 thoughts on “Chandelier

  1. Cik Pah Cik Pah says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFCik Pah lebih suka kalau kisah hijrah Keisha lebih diberi perhatian daripada menceritakan bagaimana Keisha berhijrah dari kondo ke banglo


  2. Kak Zie Kak Zie says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFBest Suka dengan cerita ni Ada beberapa part yang buat aku menangis Jenuh dok lap air mata je haha Kesian sangat kat Kaef Sampai hati Keisha buat dia macam tups Tahniah puan penulis Moga terus sukses


  3. Haq Raihah Haq Raihah says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFIni buku ke 8 dr Acik Lana yg aku baca Dan kalau nk dibandingkan tahap kesukaan aku terhadap Chandelier dgn karya karyanya yg dah aku baca sebelum niChandelier jatuh no 4 selepas AYT PCBS dan KMHBAku suka buku ni Sebab buku ni mampu hadirkan bermacam macam perasaan di hati aku semasa membacanyaBuku ni mampu buat aku tersenyum senyumMampu buat hati aku rasa sakit macam kena tikamMampu buat aku kerdip kerdip mata acap kali utk hapuskan air mata yg terasa mahu bertakungDan mampu buat aku rasa macam tak nak teruskan pembacaan sebab tak sanggup hadap babak babak pengorbanan Keisha utk KaefBaca buku ni buat hati aku terhibur di awalnya tetapi tanpa aku sangka dr rasa terhibur bertukar jd rasa pedih mencucuk cucuk di pertghan dan akhir cerita Walaupun happy ending tapi nak boleh ke tunggu Keisha dan Kaef sama sama kecap bahagia tu terseksa sangat Jadi bila aku jumpa jer perkataan tamat memang aku rasa lega Malangnya aku tak happy Cuma mampu tersenyum hambar Sebab apa? Sebab babak yang menu


  4. Yuni Yuni says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFYuni suka asas ceritanya Tentang seorang gold digger selalunya kita sering membaca kisah heroin yang baik2 tapi tu teringin juga nak baca dari sudut 'pembawa watak jahat' dan ini adalah salah satunya Tahniah penulis kerana lari sedikit dari 'laluan' yang sering digunakan oleh penulis2 novel melayu sekarangCuma adalah lebih elok sekiranya penulis lebih tumpukan pada macam mana Keisha berubah jadi baik Bukan semata2 berpindah dari kondo ke b


  5. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDF Announcement before review N nak jual buku ni for RM19 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Not bad Watak Keisha memang susah sikit nak tolerate sebab sombong and berlagak tak hengat dunia Bab zaman kegemilangan dia memang tak menyelerakan untuk dibaca Bila dah masuk zaman kejatuhan dia baru lar rasa bersemangat sikit nak baca sampai habis Sebelum tu terlintas jugak sekali dua sama ada mampu atau tidak N baca novel ni sampai ke muka terakhir Tapi bila difikirkan balik rasanya perasaan naik surut tu yang membuat jalan ceritanya menarik Kalau tak sakit jiwa bila baca novel feeling jadi monotonous lar pulak Having said that this is my least favorite Acik Lana’s novel to date Bukan nak kata tak best cuma mungkin it fell a little bit short of my expectations


  6. rara rara says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFkisah keisha edlina kaef tan sri emran dato' eusoff dan banyak watak lagimemang ramai betul berdendam dengan keisha tu la suka hati dia je buat skandal sana sini dah ketuk orang tu terus tinggalkanpaling suka watak mak kaef puan maryamkaef memang baik keisha buat belagak dengan dia pun dia layan keisha ok je macam biasa happy ending


  7. Suria A.Rahman Suria A.Rahman says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFnothing mych to say Klise dn agak membosankan jalan ceritanya lebih kurang sama jer dengan novel2 terdahulu nk kata dramatiktakderlah sangatnk kata romantikasyik kecundang sokmo ending yg agak slow tak teruja sangat banyak skip page aku fenatlah


  8. Que Razali Que Razali says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDF6Cetakan kesembilan Disember 2015Begitu kuatnya aura Acik Lana dalam karya kali ini Dan sejujurnya saya kira ini antara karya paling baik yang pernah saya hadamAcik Lana berjaya memutihkan watak hitam Keisha Edlina dengan menjadikan Kaef sebagai sandaran hidup seorang Keisha Bagaimana bermulanya kisah cinta ant


  9. Naira2975 Naira2975 says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFBook #48 2015Rasanya buku ni pada pandangan saya sangat lah alrightLove the flow of the story up until Keisha tu kawinWhen she got married I got bummedBukan sebab ceritanya bukan semakin tak seronok tapi sebab saya tak suka dengan siapa she got married tu Well cerita ni macam kalau dah jodoh sama ada lambat atau cepat akan bersama juga akhirnyaPs review entah apa apa hehehe


  10. Nur Maryam Nur Maryam says:

    Chandelier PDF/EPUB Þ ☆ PDF/EPUB ruseeds.co chandelier mobile, Chandelier PDFHolaa5 BINTANG??Seriusko Jah?YupBagi sayanovel ni salah satu karya terbaik dari Acik Lana yang boleh mendorong ku baca balik nantiRamai yang kureng suka novel niAda yang kata hampehTapi aku rasa best sangatAt first aku memang suka Kaef dengan KeishaBenci aku dengan Tan Sri EmranTapi selepas diorg kawinAku punya perasaan jadi 50 50 pulakAigooaku suka Kaef dengan Keisha tapi dalam masa yang sama aku suka Tan Sri Emran je dengan KeishaAduduhAda ke sapa sapa yang sama perasaan dengan I ni?Tapi for meNovel ini sangat bestI tak selalu letak rating tinggi macam ni untuk novel Acik Lana yang lainAda yang kena selera dan ada yang tak kena seleraDalam cerita niI lebih sayangkan watak KeishaBest#LainorangLaincitarasa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *